Onze diensten

Zorgdiensten bij jou thuis

We luisteren naar jouw zorgvraag en coördineren de zorg aangepast aan jouw noden. Afhankelijk van jouw vraag bieden we jou thuisverpleging, individuele woonondersteuning of gespecialiseerde begeleiding door onze plug-in teams aan. Voor haar zorgdiensten werkt Assist samen met zorgpartners als Mané, Mederi en anderen.

Alles over zorg bij jou thuis

Zorgdiensten in jouw assistentiewoning

Assist staat bewoners op professionele wijze bij met een uitgebreid gamma aan diensten. De woonassistent is hierbij het unieke aanspreekpunt. Aanvullend kan je ook zorg- en dienstverlening op maat aanvragen.

hulp in jouw assistentiewoning

Locaties van onze assistentiewoningen

Assist staat garant voor een optimale dienstverlening in verschillende residenties met assistentiewoningen. Je kan de verschillende locaties in Vlaanderen hier terugvinden. Zorgwonen vzw, Comfort Assist vzw en Assist Home Services vzw nemen hiervoor het beheer op zich en maken deel uit van Assist.

Locaties van onze assistentiewoningen

Hulp in het huishouden

Assist at Home is ons dochterbedrijf. Hier kan je met dienstencheques heel wat hulp krijgen in het huishouden zoals poetshulp of strijkdiensten. Assist at Home biedt ook nog andere diensten zoals vervoer naar de dokter of apotheker, gezelschap en nog veel meer.

Alles over hulp in het huishouden

Onze erkende assistentiewoningen van Assist Home Services

Residentie Arthur in Sint-Genesius-Rode

Arthur ligt in dorpskern van Alsemberg. Het project heeft 52 assistentiewoningen,eigen parkeergelegenheid voor wagens en fietsen. De residentie gaat open in de tweede helft van 2020.

Residentie Arthur in Sint-Genesius-Rode

Residentie Boortse in Boortmeerbeek

In Residentie Boortse geniet je van zorgeloos wonen. De 88 assistentiewoningen bieden een mooi uitzicht op de groene buurt, dichtbij het centrum van Boortmeerbeek. Boortse opent in 2020.

Residentie Boortse in Boortmeerbeek

Residentie Botanic in Breendonk

Botanic in Breendonk ligt te midden van het groen en biedt 54 erkende assistentiewoningen met zorg- en comfortdiensten. Opening verwacht in 2020.

Meer weten over Residentie Botanic?

Residentie Goeleven in Laakdal/Eindhout

De 28 erkende assistentiewoningen van Residentie Goeleven bevinden zich in een rustige buurt dicht bij het centrum en op wandelafstand van een bosrijke omgeving.

Meer weten over Residentie Goeleven?

Residentie Hof van Zelzate in Zelzate

De 54 assistentiewoningen zijn erg ruim en liggen op een boogscheut van de grote markt van Zelzate. Jij kan er in alle comfort, veiligheid en vrijheid leven in een rustige, groene omgeving, met allerlei diensten en hulp binnen handbereik.

Hof van Zelzate

Residentie Keyseryk in Boutersem

Residentie Keyseryk telt 26 erkende assistentiewoningen. In Keyseryk leef en woon je in alle vrijheid, maar heb je de zekerheid dat er altijd hulp is, precies wanneer je die nodig hebt. Opening gepland eind 2019.

Meer weten over Residentie Keyseryk?

Residentie Millésimes in Lasne

Residentie Millésimes is landelijk gelegen. De 35 appartementen zijn ontworpen met speciale aandacht voor comfort en functionaliteit. Millésimes heeft een intiem en familiaal karakter.

Residentie Pier Kornel in Aalst

Pier Kornel is een gloednieuwe woonbuurt voor jong en minder jong vlakbij het centrum van Aalst. De woningen vormen samen met de groene autoluwe omgeving en de diverse buurtfuncties het nieuwe, duurzame, kloppende hart van de stad.

Meer weten over Residentie Pier Kornel?

Residentie Schoonebeeker in Lier

Residentie Schoonebeeker bevindt zich op de site van de oude gasfabriek in Lier. Een fantastische locatie te midden van de Vesten, op de overgang van de stad met de Kleine Nete-vallei.

Meer weten over Residentie Schoonebeeker?

Residentie Ter Werft in Geel

Residentie Ter Werft bevindt zich in het centrum van de stad Geel. Een fantastische locatie dichtbij de markt, winkels en ontspanningsmogelijkheden.

Meer weten over Ter Werft?

Onze erkende assistentiewoningen van Zorgwonen vzw

Residentie Alegria in Sint-Niklaas

Residentie Alegria is gelegen in een rustige wijk op wandelafstand van het nodige groen en nabij buurtwinkels en openbaar vervoer. Je vindt er 45 erkende assistentiewoningen.

Meer weten over Residentie Alegria?

Residentie Baudry in Bornem

Residentie Baudry biedt 80 prachtige erkende assistentiewoningen vlakbij de dorpskern. Je vindt er een gezellige brasserie, een binnentuin met pétanquebaan en een fitness- en wellnessruimte.

Meer weten over Residentie Baudry?

Residentie Heerlijkheid in Eke-Nazareth

Residentie Heerlijkheid is een nieuwbouwproject in Eke-Nazareth in de prachtige Leiestreek. De residentie omvat 34 assistentiewoningen. De opening van dit nieuwe project is gepland voor begin mei 2019.

Meer weten over residentie Heerlijkheid?

Residentie Leon in Zottegem

Residentie Leon is een bouwproject in het centrum van Zottegem en bestaat uit 38 stijlvolle assistentiewoningen. De residentie situeert zich aan de achterzijde van het station, op wandelafstand van het winkelcentrum in Zottegem.

Meer weten over Residentie Leon?

Residentie Molenhoek in Duffel

Residentie Molenhoek is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Duffel. Het project beschikt over een mooie en rustige tuin waar je heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie omgeving.

Meer weten over Residentie Molenhoek?

Residentie Sparrenhof in Stekene

Residentie Sparrenhof bestaat uit 29 ruime appartementen. Het project is gelegen in een rustige wijk vlakbij een woonzorgcentrum.

Meer weten over Residentie Sparrenhof?

Onze erkende assistentiewoningen van Comfort Assist vzw

Residentie De Mouterij in Haacht

In Haacht voel jij je altijd thuis. Zeker als je woont in De Mouterij, centraal gelegen in de dorpskern. De 32 assistentiewoningen liggen rond 2 grote centrale parktuinen, en de ruime omgeving biedt jou aangename rust.

De Mouterij

Residentie De Weverij in Sint-Niklaas

Het woonerf De Weverij in Sint-Niklaas is geschikt voor jong én minder jong. Dit kersverse project biedt woonoplossingen voor elke generatie en levensstijl

De Weverij

Residentie Zilverlinck I Groen Zuid in Hoboken

Zilverlinck is een klein gezellig complex, gelegen in een mooie nieuwe & groene omgeving. Je kiest voor een warme, veilige woonomgeving met veel sociale contacten en assistentie indien nodig.

Zilverlinck

Onze Assisted Living concepten

Hortensiahof in Hove

Aan het park in Hove ligt een prachtig project met 32 comfortabele appartementen

The Mills in Edegem

The Mills is gelegen in de Drie Eikenstraat, waar vroeger de depots van supermarktketen GB stonden. Het ligt in het groen, maar heeft ook zorgcentra en winkels in de buurt.

De Poort van Berlaar in Berlaar

In het hartje van het groene en landelijke Berlaar ligt een prachtig nieuwbouwproject met 35 hedendaagse wooneenheden.

Vind ons op Facebook