Onze comfortdiensten

Hulp in het huishouden

Tijd voor jezelf of voor je gezin nodig? Of kan je bepaalde taken niet (meer) zelf? Onze huishoudhulpen ondersteunen je graag!

Welke huishoudelijke taken?

Strijkateliers

Geen tijd om te strijken of is dit te moeilijk voor jou om zelf te doen? In onze strijkpunten wordt dit professioneel opgelost!

Expertise van onze strijksters

Speciale diensten

Heb je niet enkel poetshulp nodig, maar ook wat gezelschap of vervoer naar de dokter? Assist at Home kan je ook ondersteunen bij deze speciale diensten.

Speciale vragen

Dienstencheques

Dienstencheques zijn een voordelig en veilig betaalmiddel waarvoor het Vlaamse Gewest een financiële bijdrage levert. Met de dienstencheques kunnen werknemers van erkende ondernemingen betaald worden voor huishoudelijk werk.

Hoeveel dienstencheques kan ik bestellen?

Hoeveel dienstencheques je jaarlijks kunt bestellen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Als persoon met een handicap of indien je een tegemoetkoming voor bejaardenhulp krijgt, dan kan je per kalenderjaar maximaal 2000 dienstencheques bestellen aan €9.

Hoeveel betaal ik voor een dienstencheque?

De aankoop van een dienstencheque kost 9 euro per stuk. Hiermee betaal je 1 uur huishoudelijk werk. Daarenboven geniet je nog van een belastingaftrek. De werkelijke kost voor een dienstencheque komt zo op 6,3 euro per stuk.

 

Waar kan ik dienstencheques voor gebruiken?

De dienstencheques kunnen gebruikt worden om 2 verschillende soorten activiteiten mee te vergoeden, namelijk voor hulp in het huishouden of hulp bij dagelijkse activiteiten buitenshuis. Hieronder vallen de volgende taken:

  • Huishoudhulp
  • Boodschappen
  • Strijken buitenshuis
  • Vervoer van personen met beperkte mobiliteit
Deel dit artikel: