Residentie Arthur in Sint-Genesius-Rode | Assistentiewoningen Assist

Arthur is een woonproject met 52 erkende assistentiewoningen. De residentie is onderverdeeld in 2 gebouwen met eigen parkeergelegenheid voor wagens en fietsen. Het project ligt in dorpskern van Alsemberg.
We verwachten de residentie te kunnen openen in augustus 2020.

DE RESIDENTIE  |  ONZE ZORGDIENSTEN  |  FOTO'S  |  INTERESSE OM TE HUREN?

 

 

ONTDEK RESIDENTIE ARTHUR

Residentie Arthur in Alsemberg

Geniet van elke fase van het leven.
Dat is Residentie Arthur

Elke woongelegenheid beschikt over een grote leefruimte in direct contact met een moduleerbare slaapruimte, een ingerichte keuken, aangepast sanitair en een buitenterras voor optimaal buitenzicht naar de gemeenschappelijke tuin.

Het project is rustig gelegen achter de Aldi in Alsemberg. Via de Dam is het project – veilig en verkeersvrij –verbonden met de handelszaken aan de Alsembergsesteenweg. Aan de overzijde ligt een groengebied dat wordt ingericht als park Alsembergse Beemd. Een gemengde buurt met een zeer goede mix in een waardevolle leefomgeving!

ZORG EN COMFORT OP MAAT

 

Levenslang in comfort wonen
Dat is Residentie Arthur

Als professionele partner biedt Assist een brede waaier van diensten aan, op maat van jouw leven. Zo ben je zeker dat je voor elke levensfase de juiste zorg en ondersteuning krijgt, op het moment en voor de periode dat jij die nodig hebt.

De assistentiewoningen in Residentie Arthur zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kan je gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door Assist en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Residentie Arthur krijg je de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

 

De basisdienstverlening bestaat uit:

  • Woonassistent staat voor je klaar en coördineert jouw diensten
  • Noodoproepsysteem 24/24 in elk appartement
  • Telefoonpermanentie tijdens werkuren
  • Crisis- en overbruggingszorg
  • Activiteiten die het sociale netwerk bevorderen


In Residentie Arthur kan je ook gebruik maken van volgende facultatieve diensten, wanneer je ze maar nodig hebt. Je betaalt enkel voor de diensten die jij gebruikt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques, klusjesdienst
  • Begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper,…
  • Boodschappen aan huis geleverd
  • Maaltijdservice
  • Persoonlijke verzorging, thuisverpleging

 

 

 

 

Assistentiewoningen Botanic

basisdienstverlening Assist

 

 

FOTO'S

INTERESSE OM TE HUREN?

 

Contact

Wil je graag nog wat meer informatie over de voorzieningen of de aangeboden diensten? Voor meer informatie en vragen

03/287 06 50

arthur@assistzorg.be

 

Locatie

RESIDENTIE ARTHUR
Hallesesteenweg 70 - 72
1640 Sint-Genesius-Rode

 

Info aanvragenDeel dit artikel:

Ook interessant voor jou:

Erkende Assistentiewoningen

Wonen in een assistentiewoning is kiezen voor comfortabel, veilig en zelfstandig wonen. Assistentiewoningen zijn aangepaste woningen of appartementen waar senioren ouder dan 65 jaar met een voldoende zelfredzaamheid zelfstandig wonen. En waar hulp wordt geboden bij een toenemende vraag naar zorg. ...

Alles over assistentiewoningen

Onze dienstverlening

Heb je het gevoel dat je steeds meer zorg nodig hebt, en dat jouw woning niet aangepast is aan jouw noden? Je hebt ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het koken en boodschappen doen. Maar wil je ook niet teveel tijd van je buren, kinderen of kleinkinderen in beslag nemen? Als het lastiger wordt ...

Onze zorgdiensten