Residentie Baudry

Genieten van het leven zoals jij dat wenst

Residentie Baudry biedt 80 prachtige, volledig ingerichte, erkende assistentiewoningen met één of twee slaapkamers vlakbij de gezellige dorpskern van Bornem. Geniet van je vrijheid in een vertrouwde, warme omgeving met veel sociale contacten en voel je veilig omdat je dag en nacht kan genieten van assistentie indien nodig!

Maar je moet niet zorgbehoevend zijn om te kiezen voor Residentie Baudry. Ben je (of jouw vader of moeder) van plan om te verhuizen van een grote woonst naar een appartement waar je geen zorgen hebt? Als je wilt geholpen worden met poetsen en huishoudelijke taken, dan bieden deze assistentiewoningen eveneens uitkomst. Indien je eerder al hulp kreeg van familie of professionals, dan kan dit gewoon doorgezet worden in een assistentiewoning.

 

ONTDEK RESIDENTIE BAUDRY

Troeven

  •  Professionele woonassistente: aanspreekpunt voor al je vragen
  •  Noodoproepsysteem 24/24
  •  Zorg op maat, waar en wanneer nodig
  •  Volledig ingerichte appartementen voorzien van alle comfort
  •  Erkend door Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid
  • Optionele diensten: schoonmaak van de appartementen, boodschappen, kapper aan huis enz. 

Op welke diensten kan je beroep doen?

Ga naar zorg en comfort.

Residentie Baudry wordt beheerd door Zorgwonen. Zorgwonen VZW is beheersinstantie van residenties met erkende assistentiewoningen, conform de normen van het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid

In deze Residentie werken we samen met OTV Home Care voor de thuisverpleging. 

ZORG EN COMFORT OP MAAT

Zorg en comfort

In de assistentiewoningen van Residentie Baudry kan je zo lang mogelijk zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving. De woningen zijn subtiel ergonomisch afgestemd op je woonbehoefte waardoor je in elke fase van mogelijke zorgbehoevendheid thuis kan blijven wonen. De toegankelijkheid en bewegingsvrijheid blijft gegarandeerd doordat de woningen drempelluw zijn en aangepast voor rolstoelgebruikers.

De assistentiewoningen beschikken over een privéterras en een volledig ingerichte keuken en badkamer. In de gezellige brasserie 'De Watertoren' kan je medebewoners, familie en vrienden ontmoeten. Of geniet van de fraai aangelegde binnentuin met pétanquebaan! Bovendien heb je toegang tot een ruim aanbod aan extra diensten die het leven aangenamer maken zoals kinesitherapie en fitness- en wellnessruimte.

Centraal gelegen in het landelijke Bornem

Residentie Baudry ligt vlakbij de dorpskern van Bornem. De ideale ligging brengt heel wat troeven met zich mee. Handelaars, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en culturele evenementen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van waar je woont. De winkelstraat of het station zijn makkelijk te bereiken door de bushalte voor de deur. Via de N16 ben je met de wagen in geen tijd in Mechelen of Sint-Niklaas.

Sfeerbeelden Residentie Baudry

Assistentiewoningen Baudry in Bornem

Assistentiewoningen Baudry, Bornem

Baudry assistentiewoningen Bornem

Baudry in Bornem - Erkende assistentiewoningen

Baudry in Bornem - assistentiewoningen

Baudry interieur assistentiewoning in Bornem

INTERESSE OM TE HUREN

Contact

Wil jij graag nog wat meer informatie over de voorzieningen of de aangeboden diensten?
Voor meer informatie en vragen

03 287 06 36
baudry@assistzorg.be 
Onze woonassistente Jill

Je kan ons steeds bezoeken op individuele afspraak.

Tijdens kantooruren zijn we dagelijks ook bereikbaar via het nummer 03 286 68 82

Adres

RESIDENTIE BAUDRY
St. Amandsesteenweg 107
2880 Bornem

De residentie opende de deuren in oktober 2018, het is een bouwproject van DCA

Schrijf je in

Een tevreden bewoner vertelt...

Jean Paul De Jonghe uit Bornem (65) was één van de eersten die, samen met zijn vrouw Martine (61), in oktober in Baudry kwam wonen. Zijn huis was op amper twee straten van residentie Baudry. “Ik had eerder elders navraag naar een serviceflat gedaan, maar de wachttijden lopen enorm op.

Toen ik twee jaar geleden van dit project hoorde had ik meteen interesse om te kopen. Je weet nooit precies wanneer je de beslissing moet nemen om zo’n stap te zetten, maar ik vind dat je het beter vroeger dan té laat doet. Mijn vrouw heeft wat last van de rug, ikzelf heb een prothese en we wonen heel ruim in een groot huis met zwembad en er is veel onderhoud aan. Dat valt hier allemaal weg,” vertelt de Jonghe.

Heeft hij er geen probleem mee om van een losstaande woning naar een flat te verhuizen? “Helemaal niet, ik ben niet emotioneel verbonden aan een huis. We zitten hier overal vlakbij en we zijn benieuwd om kennis te maken met de andere bewoners.

tevreden bewoner assistentiewoning Baudry in Bornem

Terugblik op een geslaagde opening op 6 oktober 2018

Deel dit artikel: