ONTDEK RESIDENTIE BAUDRY

Residentie Baudry - assistentiewoningen

Geniet van elke fase van het leven.
Dat is Residentie Baudry

De assistentiewoningen beschikken over een privéterras en een volledig ingerichte keuken en badkamer. In de gezellige brasserie 'De Watertoren' kan je medebewoners, familie en vrienden ontmoeten. Of geniet van de fraai aangelegde binnentuin met pétanquebaan! Bovendien heb je toegang tot een ruim aanbod aan extra diensten die het leven aangenamer maken zoals kinesitherapie en fitness- en wellnessruimte.

Centraal gelegen in het landelijke Bornem

Residentie Baudry ligt vlakbij de dorpskern van Bornem. De ideale ligging brengt heel wat troeven met zich mee. Handelaars, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en culturele evenementen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van waar je woont. De winkelstraat of het station zijn makkelijk te bereiken door de bushalte voor de deur. Via de N16 ben je met de wagen in geen tijd in Mechelen of Sint-Niklaas.

 

ZORG EN COMFORT OP MAAT

Levenslang in comfort wonen
Dat is Residentie Baudry

Als professionele partner biedt Assist een brede waaier van diensten aan, op maat van uw leven. Zo ben jij zeker dat je voor elke levensfase de juiste zorg en ondersteuning krijgt, op het moment en voor de periode dat jij die nodig hebt.

De assistentiewoningen in Residentie Baudry zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kan jij gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door Assist en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Residentie Baudry krijg je de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

 

De basisdienstverlening bestaat uit:

  • Woonassistent staat voor je klaar en coördineert jouw diensten
  • Noodoproepsysteem 24/24 in elk appartement
  • Telefoonpermanentie tijdens werkuren
  • Crisis- en overbruggingszorg
  • Activiteiten die het sociale netwerk bevorderen


In Residentie Baudry kan je ook gebruik maken van volgende facultatieve diensten, wanneer jij ze maar nodig hebt. Jij betaalt enkel voor de diensten die je gebruikt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques, klusjesdienst
  • Begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper,…
  • Boodschappen aan huis geleverd
  • Maaltijdservice
  • Persoonlijke verzorging, thuisverpleging

 

In deze Residentie werken we samen met OTV Home Care voor de thuisverpleging.

Dienstverlening in Baudry door Assist Zorgwonen

FOTO'S

Assistentiewoningen Baudry in Bornem

Assistentiewoningen Baudry, Bornem

Baudry assistentiewoningen Bornem

Baudry in Bornem - Erkende assistentiewoningen

Baudry in Bornem - assistentiewoningen

Baudry interieur assistentiewoning in Bornem

ONZE ACTIVITEITEN

Samen een fijne tijd beleven
Dat is Residentie Baudry.


In Baudry organiseren we wekelijks verschillende activiteiten voor onze bewoners zoals een bingonamiddag, sjoelbak, koffieklets... We vinden het immers belangrijk dat we elkaar beter leren kennen en samen plezier kunnen maken.

AGENDA FEBRUARI

Elke maandag
Koffieklets
Elke dinsdag
Spelletjesnamiddag
Elke donderdag
Sjoelbak
Zondag 9/02 WINTERBRUNCH
Maandag 17/02 Koekjes bakken
Dinsdag 18/02 Bloemschikken
Maandag 21/02 BINGO
Maandag 24/02 Viering jarigen

 

Ook bezoekers zijn welkom op onze activiteiten om de residentie en de bewoners te leren kennen. Wil je als bezoeker graag deelnemen, geef dan vooraf even een seintje aan onze woonassistente.

 

Een tevreden bewoner vertelt...

Jean Paul De Jonghe uit Bornem (65) was één van de eersten die, samen met zijn vrouw Martine (61), in oktober in Baudry kwam wonen. Zijn huis was op amper twee straten van residentie Baudry. “Ik had eerder elders navraag naar een serviceflat gedaan, maar de wachttijden lopen enorm op.

Toen ik twee jaar geleden van dit project hoorde had ik meteen interesse om te kopen. Je weet nooit precies wanneer je de beslissing moet nemen om zo’n stap te zetten, maar ik vind dat je het beter vroeger dan té laat doet. Mijn vrouw heeft wat last van de rug, ikzelf heb een prothese en we wonen heel ruim in een groot huis met zwembad en er is veel onderhoud aan. Dat valt hier allemaal weg,” vertelt de Jonghe.

Heeft hij er geen probleem mee om van een losstaande woning naar een flat te verhuizen? “Helemaal niet, ik ben niet emotioneel verbonden aan een huis. We zitten hier overal vlakbij en we zijn benieuwd om kennis te maken met de andere bewoners.

tevreden bewoner assistentiewoning Baudry in Bornem

Terugblik op een geslaagde opening op 6 oktober 2018

Deel dit artikel: