Residentie Baudry is officieel open

We hebben inloopmomenten elke maandag van november van 10-12u. Maak een afspraak met onze woonassistente Jill en bezoek het modelappartement. Interesse? Vul het formulier onderaan op deze pagina in.

In een notendop

Troeven

  •  Professionele woonassistente: aanspreekpunt voor al je vragen
  •  Noodoproepsysteem 24/24
  •  Zorg op maat, waar en wanneer nodig
  •  Volledig ingerichte appartementen voorzien van alle comfort
  •  Erkend door Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid
  • Optionele diensten: schoonmaak van de appartementen, boodschappen, kapper aan huis enz. 

Op welke diensten kan je beroep doen?

Ga naar zorg en comfort.

Residentie Baudry wordt beheerd door Zorgwonen. Zorgwonen VZW is beheersinstantie van residenties met erkende assistentiewoningen, conform de normen van het Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid

Zorg en comfort

In de assistentiewoningen van Residentie Baudry kan je zo lang mogelijk zelfstandig wonen in een vertrouwde omgeving. De woningen zijn subtiel ergonomisch afgestemd op je woonbehoefte waardoor je in elke fase van mogelijke zorgbehoevendheid thuis kan blijven wonen. De toegankelijkheid en bewegingsvrijheid blijft gegarandeerd doordat de woningen drempelluw zijn en aangepast voor rolstoelgebruikers.

De assistentiewoningen beschikken over een privéterras en een volledig ingerichte keuken en badkamer. In de gezellige brasserie of gemeenschappelijke ruimte kan je medebewoners, familie en vrienden ontmoeten. Of geniet van de fraai aangelegde binnentuin met pétanquebaan! Bovendien heb je toegang tot een ruim aanbod aan extra diensten die het leven aangenamer maken zoals kinesitherapie en fitness- en wellnessruimte.

Centraal gelegen in het landelijke Bornem

Residentie Baudry ligt vlakbij de dorpskern van Bornem. De ideale ligging brengt heel wat troeven met zich mee. Handelaars, supermarkten, ontspanningsmogelijkheden en culturele evenementen bevinden zich op wandel- en fietsafstand van waar je woont. De winkelstraat of het station zijn makkelijk te bereiken door de bushalte voor de deur. Via de N16 ben je met de wagen in geen tijd in Mechelen of Sint-Niklaas.

Terugblik op een geslaagde opening op 6 oktober

Sfeerbeelden

Interesse om te huren? Of inschrijven voor een bezoek?

Contact

Onze woonassistente Jill
Residentie Baudry
St. Amandsesteenweg 107
2880 Bornem
Telefoon 03/287 06 36 
email baudry@assistzorg.be Deel dit artikel: