ONTDEK RESIDENTIE DE MOUTERIJ

 

De Mouterij in Haacht - assistentiewoningen

Geniet van elke fase van het leven.
Dat is Residentie De Mouterij

In Haacht voelt u zich altijd thuis. Zeker als u woont in De Mouterij, centraal gelegen in de dorpskern. De 54 appartementen en 32 assistentiewoningen liggen rond 2 grote centrale parktuinen, en de ruime omgeving biedt u aangename rust. Tegelijk is de stad nooit veraf, want Haacht ligt vlakbij belangrijke invalswegen naar Leuven, Brussel en Mechelen.

Het project De Mouterij biedt u de keuze uit moderne assistentiewoningen met 1 of 2 slaapkamers. Dankzij de grote ramen baden de gezellige leefruimtes in het licht. Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met aandacht voor ergonomie en veiligheid. Uw woning heeft geen drempels en is bereikbaar via een rolstoeltoegankelijke lift.

 

 

 

 

ZORG EN COMFORT OP MAAT

Levenslang in comfort wonen
Dat is Residentie De Mouterij

Als professionele partner biedt Assist een brede waaier van diensten aan, op maat van uw leven. Zo bent u zeker dat u voor elke levensfase de juiste zorg en ondersteuning krijgt, op het moment en voor de periode dat u die nodig hebt.

De assistentiewoningen in Residentie De Mouterij zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kan u gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door Assist en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Residentie De Mouterij krijgt u de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

 

De basisdienstverlening bestaat uit:

  • Woonassistent staat voor u klaar en coördineert uw diensten
  • Noodoproepsysteem 24/24 in elk appartement
  • Telefoonpermanentie tijdens werkuren
  • Crisis- en overbruggingszorg
  • Activiteiten die het sociale netwerk bevorderen


In Residentie De Mouterij kan u ook gebruik maken van volgende facultatieve diensten, wanneer u ze maar nodig hebt. U betaalt enkel voor de diensten die u gebruikt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques, klusjesdienst
  • Begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper,…
  • Boodschappen aan huis geleverd
  • Maaltijdservice
  • Persoonlijke verzorging, thuisverpleging

 

 

 

 

Assistentiewoningen Botanic

basisdienstverlening Assist

 

 

FOTO'S

ONZE ACTIVITEITEN

Samen een fijne tijd beleven
Dat is Residentie De Mouterij.


In De Mouterij organiseren we wekelijks verschillende activiteiten voor onze bewoners zoals een koffieklets, film, gezelschapsspelen... We vinden het immers belangrijk dat we elkaar beter leren kennen en samen plezier kunnen maken.

AGENDA FEBRUARI

Donderdag 13 februari
Bingonamiddag
Vrijdag 21 februari
Zoete namiddag met pannenkoeken

Ook bezoekers zijn welkom op onze activiteiten om de residentie en de bewoners te leren kennen. Wil je als bezoeker graag deelnemen, geef dan vooraf even een seintje aan onze woonassistente (03 287 06 50).

Meer foto's van onze activiteiten, vind je op onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/assisthomeservices/

 

 

Terugblik op een geslaagde opening op 14 september 2019

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou:

Erkende Assistentiewoningen

Wij verhuizen! Vanaf nu beheert Zorgbedrijf Vlaanderen de diensten die u voordien op deze pagina vond. Blijf ons volgen op onze nieuwe website: www.zorgbedrijfvlaanderen.be. Hebt u vragen? Bel ons op 03 431 31 31.

Alles over assistentiewoningen

Onze dienstverlening

Heb je het gevoel dat je steeds meer zorg nodig hebt, en dat jouw woning niet aangepast is aan jouw noden? Je hebt ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het koken en boodschappen doen. Maar wil je ook niet teveel tijd van je buren, kinderen of kleinkinderen in beslag nemen? Als het lastiger wordt ...

Onze zorgdiensten