ONTDEK RESIDENTIE HOF VAN ZELZATE

Hof van Zelzate  

Geniet van elke fase van het leven.
Dat is Residentie Hof van Zelzate

Hof van Zelzate is een gloednieuwe, prachtig gelegen residentie in Zelzate. De 54 assistentiewoningen zijn erg ruim, met een gemiddelde oppervlakte van 80 m2. Ze beschikken over inkomhal, een ruime leefruimte met een open luxueuze keuken, badkamer met inloopdouche, een bergruimte en een drempelvrij terras. Indien jij dat wenst kan je een persoonlijke ondergondse parkingplaats of een garagebox huren.

De residentie ligt op een boogscheut van de grote markt van Zelzate. Jij kan er in alle comfort, veiligheid en vrijheid leven in een rustige, groene omgeving, terwijl allerlei diensten en hulp binnen bereik zijn. Tegelijk is de stad nooit veraf, want Zelzate ligt vlakbij belangrijke invalswegen naar Leuven, Antwerpen en Mechelen.

Elk appartement is praktisch ingedeeld en ontworpen met aandacht voor ergonomie en veiligheid.

 

ZORG EN COMFORT OP MAAT

 

Levenslang in comfort wonen
Dat is Residentie Hof van Zelzate

Als professionele partner biedt Assist een brede waaier van diensten aan, op maat van jouw leven. Zo ben je zeker dat je voor elke levensfase de juiste zorg en ondersteuning krijgt, op het moment en voor de periode dat jij die nodig hebt.

De assistentiewoningen in Residentie Hof van Zelzate zijn één voor één erkend, conform de strenge wettelijke normen die opgelegd worden door de overheid. Zo kan je gerust zijn van een kwalitatieve dienst- en zorgverlening door Assist en van een toegankelijke, drempelluwe omgeving. In de erkende assistentiewoningen van Residentie Hof van Zelzate krijg je de mogelijkheid om levenslang te wonen, in alle vrijheid.

 

De basisdienstverlening bestaat uit:

  • Woonassistent staat voor je klaar en coördineert jouw diensten
  • Noodoproepsysteem 24/24 in elk appartement
  • Telefoonpermanentie tijdens werkuren
  • Crisis- en overbruggingszorg
  • Activiteiten die het sociale netwerk bevorderen


In Residentie Hof van Zelzate kan je ook gebruik maken van volgende facultatieve diensten, wanneer je ze maar nodig hebt. Je betaalt enkel voor de diensten die jij gebruikt.

  • Huishoudhulp met dienstencheques, klusjesdienst
  • Begeleiding naar dokter, apotheek, winkel, kapper,…
  • Boodschappen aan huis geleverd
  • Maaltijdservice
  • Persoonlijke verzorging, thuisverpleging

 

 

 

 

Assistentiewoningen Botanic

basisdienstverlening Assist

 

 

FOTO'S

Terugblik op een geslaagde opening op 7 maart 2020

Deel dit artikel:

Ook interessant voor jou:

Zorgdiensten Assist

Onze zorg in assistentiewoningen

Wij verhuizen! Vanaf nu beheert Zorgbedrijf Vlaanderen de diensten die u voordien op deze pagina vond. Blijf ons volgen op onze nieuwe website: www.zorgbedrijfvlaanderen.be. Heb je vragen? Bel ons op 03 431 31 31. Wonen in een assistentiewoning is kiezen voor comfortabel, veilig en zelfstandig ...

Alles over assistentiewoningen

Onze dienstverlening

Heb je het gevoel dat je steeds meer zorg nodig hebt, en dat jouw woning niet aangepast is aan jouw noden? Je hebt ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het koken en boodschappen doen. Maar wil je ook niet teveel tijd van je buren, kinderen of kleinkinderen in beslag nemen? Als het lastiger wordt ...

Onze zorgdiensten