Zorg voor jou

Heb je het gevoel dat je steeds meer zorg nodig hebt, en dat jouw woning niet aangepast is aan jouw noden? Je hebt ondersteuning nodig, bijvoorbeeld bij het koken en boodschappen doen. Maar wil je ook niet teveel tijd van je buren, kinderen of kleinkinderen in beslag nemen? Als het lastiger wordt om zelfstandig te leven, hoeft een speciale zorginstelling of rust-en verzorgingstehuis (RVT) niet de enige oplossing te zijn! Dankzij de samenwerking tussen Assist en haar partners ben je verzekerd van de nodige diensten en zorgen op maat, aan huis. De nadruk ligt op individuele en flexibele ondersteuning. Uiteraard gebeurt de organisatie daarvan volledig in samenspraak met jou, als client.

 

Onze dienstverlening

Onze zorg in assistentiewoningen

Assist staat bewoners op professionele wijze bij met een uitgebreid gamma aan diensten. De woonassistent is hierbij het unieke aanspreekpunt. Aanvullend kan je ook zorg- en dienstverlening op maat aanvragen.

Meer over onze zorg in assistentiewoningen?

Onze thuisdiensten

Schoonmaken, boodschappen doen, koken, wassen en strijken, ... al deze taken kunnen wij op jouw vraag uitvoeren. Wij bieden ook kwalitatieve en persoonlijke ondersteuning door bekwame verpleegkundigen en verzorgenden . Assist kan jou ook gespecialiseerde zorg aanbieden. Zowel aan ouderen met een specifieke zorgvraag als personen met een beperking.

Meer over onze thuisdiensten?
Deel dit artikel: