Onze thuisdiensten

Onze thuisdiensten

Hulp in het huishouden

Schoonmaken, boodschappen doen, koken, wassen en strijken, ... al deze taken kunnen wij op jouw vraag uitvoeren. Ook vervoer naar de dokter of apotheker kunnen we organiseren voor jou. Een team van bijzondere huishoudhulpen staat klaar, opgeleid om op een correcte manier taken uit te voeren bij cliënten met een grotere zorgbehoefte. Assist at Home is een onderdeel van Assist. Assist at Home is een dienstenchequebedrijf met 18 kantoren over heel Vlaanderen. Wij helpen je om een goede balans te vinden tussen huishouden, quality time en werk. Maar ook om langer thuis te blijven wonen als je ouder wordt of meer zorg nodig hebt.

Meer over onze hulp in het huishouden

Thuisverpleging op maat

Wij bieden kwalitatieve en persoonlijke ondersteuning door bekwame verpleegkundigen en verzorgenden met bijna 25 jaar ervaring in de thuiszorg. Ook voor de levering van hulpmiddelen van bijvoorbeeld een rollator, rolstoel of aangepast bed kunnen wij je ondersteunen. Assist werkt samen met thuisverplegingspraktijken zodat jij steeds verzekerd bent van de nodige diensten en zorgen op maat, aan huis.

Meer over onze thuisverpleging

Gespecialiseerde zorg

Onze erkende zorgpartner Mané kan gespecialiseerde zorg aanbieden aan zowel ouderen met een specifieke zorgvraag als personen met een beperking.

Meer weten over onze plug-in teams
Deel dit artikel: